Sikker betaling

Betalinger hos MASHA

MASHA bruger sikre betalings systemer som er udstedt og godkendt af ePay (En del af Bambora)
Vi vil først trække pengene på dit kort efter, at ordren er afsendt fra vores lager. Når du befinder dig i betalingsvinduet hos masha.dk vil du være i det vi kalder for en ”sikker zone” – det kan ses ved, at der i Browservinduet er HTTPS://, hvor S’et står for secure (Sikker). masha.dk bruger en såkaldt SSL kryptering (Secure SocketLayer), hvilket betyder at de oplysninger du indtaster om dit betalingskort KUN kan ses af Nets og ikke af hverken masha.dk eller andre. masha.dk er godkendt af Nets som internet butik.
ePay servicerer masha.dk med det der hedder Betalingsgateway som er softwaren der kan snakke sammen med Nets og på den måde sikre din sikkerhed for internethandel.

VI OPKRÆVER INGEN KORTGEBYR HOS MASHA!

Gode råd når du handler på nettet. Tjek altid beløbet og kortoplysninger inden du trykker ”Godkend” eller ”Køb”. Skulle der være sket en fejl, så tøv endelig ikke med, at kontakte os på info@masha.dk – så vil vi hjælpe dig så hurtigt vi kan.
Hos masha.dk kan du benytte dig af følgende kort til betaling: VISA/Dankort, Mastercard, VISA, Visa electron og Maestro. Læg mærke til, at du måske bliver mødt med at skulle oplyse en særlig kode, som sendes til dig på SMS og er en del af den ekstra sikkerhed der foreligger ved handel på nettet. Kontakt din bank for yderligere spørgsmål vedr. Maestro. Du kan også betale med MobilePay.